JMK Trondheim© 2013  

Jernbanens Musikkorps Trondheim

INFO

Jernbanemusikken består av 6 korps - i Trondheim, Narvik, Bergen, Stavanger, Drammen og Oslo. Alle er tilknyttet Norsk Jernbanemusikkforbund som igjen er medlem av Jernbanepersonalets Fritidsråd, og via Fritidsrådet medlemmer av det Europeiske Jernbanefritidsforbundet (FISAIC). Gjennom dette er vi del av et stort internasjonalt musikernettverk med nasjonale og internasjonale stevner.

 

JMK Trondheim ble stiftet i 1939 og består i dag av ca. 50 medlemmer fra 18 til 95 år. Korpset var 74 år den 18. august 2013. Vi legger stor vekt på det sosiale miljøet, men ønsker samtidig å bli bedre musikere. Har du lyst til å spille i korps, blir du godt mottatt i JMK Trondheim.

 

JMK Trondheim er medlem av Norsk Jernbanemusikkforbund  

Vi har en god del konserter i samarbeid med andre kor og korps, i gjennomsnitt gjennom året ca ett arrangement hver måned. På 1. og 17. mai markerer korpset seg godt i opptogene.  

 

NYTT

CALELLA 2013

Neste ordinære øvelse er 28. januar kl 18.45 i Lokverkstedet på Marienborg.

Årsfest arrangeres på Grenaderen 24.1 kl 19.00

JMK deltok på musikk og oktoberfest i Spania i oktober. Her etter konsert med 120 jernbanemusikere på Montserrat-klosteret.

OPPDRAG

Vi tar spilleoppdrag som  Fanfarespilling - Oppmarsj - Juletrefester - Idrettsarrangementer - Konferanser - Åpning av messer.

Julesanger på Trondheim S

JMK Trondheim spilte julesanger om kvelden den 20. desember på Trondheim S for de reisende og andre interesserte. Lytt til alle nummerne her, og se video her

 
X

Passord:

Feil passord.